Nevşehir Gençlik Merkezinden gönüllü gençler ve mahalle muhtarı Salim Başbuğ, Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesinde ikamet eden emekli Berber Ahmet Yamurluklu'yu evinde ziyaret etti.

350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamasında; "İyilik Ağacı Projesi ile Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve 350 Evler Mahallesi Muhtarı olarak ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Muhtar Bağbuğ açıklamasında; "Bu akşam mahallemizin ulu çınarlarından Berber Ahmet Yamurluklu'nun evindeydik.  Ahmet amcamız her zamanki gibi mükemmel di. Yılların verdiği tecrübe her kelimesinde mevcuttu. Ahmet amcama eşi Sevim teyzemize ve ailesine bizlere kapılarını sofralarını ve muhabetlerini açtıkları için sonsuz teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ziyaretimize, sevgi ve merhamet timi'ne üye olan Gönüllü gençlerimiz, Medine Atlı Gençlik Lideri, Gamze Köseoğlu, Fatma Toy, Esra Kaplan, Arif Kıraç eşlik ettiler.

Gönüllü gençlerden Gamze Köseoğlu ziyarete dair düşüncelerini şu sözlerle anlattı; "85 yaşındaki 20'lik Ahmet amca bizlere kapısini açtı, bizleri ailesinden gördü. Bu guzel günde birbirimizin yüzlerini bir nebzede olsa güldürebildik birlikte kahveler içtik ve 40 yıllık hatıralar bıraktık. Her bir aile kalbimde en güzel yerleri aliyor..Her bir aile benim birer ailem olmaya devam ediyor mutluluğu tarif edilemez  bir duygu bu kelimeler ile ifade edilemez sadece hissedilir." dedi.