Nevşehir merkez Yeni TOKİ Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ Anaokulu karşısındaki arazi ile Ürgüp Yolu Üzeri Dedeman Otel Karşısı Altınyıldız Koleji arkasında ki mevkiide Aynı anda arazi yangın meydana geldi.

Diğer alanlara sıçrama tehlikesi sebebiyle korku dolu anların yaşandığı yangında arazideki kaplumbağalar da feci şekilde yanarak telef oldu. 

Yangını vatandaşlar korku dolu gözlerle seyretti. Yaklaşık 1 saat içinde yangın güçlükle kontrol altına alındı.  Yangında hayvanlar da zarar gördü. Onlarca kaplumbağa yanarak telef oldu.

Çıkan yangın sebebiyle büyük bir alanda iğde ağaçları çalılık ve doğal alan kül olduğu yangının çıkış sebebi araştırılıyor. 

FİB Haber merkezi tarafından Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy mahalesi Yeni Toki arkasındaki arazi de bu gün yangın meydana geldi.

Bu gün öğle saatlerinde Mehmet Akif Ersoy mahalesi Yeni Toki'nin arkasindaki arazide meydana gelen henüz belirlenemeyen yangın Nevşehir İtfaiyesi ekiplerinin anında müdahalesi sonrası tamamen kontrol altına alındı.

Polis, Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.