Nevşehir'in çalışkan ve herkesimin sevgilisi haline gelen fahri Nevşehirli Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, hafta sonu Nevşehir'e gelen 15 Temmuz kahramanı değerli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı ağırladı.

Biri fahri Nevşehirli olarak gördüğümüz İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay diğeri ise Nevşehirli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan hafta sonu Özlüce köyünde düzenlenen bir programda buluştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın adı Nevşehir’in Kaymaklı beldesine bağlı Özlüce köyünde oluşturulan hatıra ormanı ve köy içerisindeki bir caddeye verildi. Köyde oluşturulan Dr. Mustafa Çalışkan Hatıra Ormanı ve Dr. Mustafa Çalışkan Caddesi için düzenlenen törene Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, protokol üyeleri ve köylüler katıldı.

Programlar sonrası Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve İstanbul İl Emniyet Müdürü ile Topuzlu Han’da biraraya gelen Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa ÇALIŞKAN’a hediye takdim etti.