Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (Alemdar) tarafından düzenlenen geleneksel 12. Pilav Şöleni, Nevşehir İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Mehteran Konseri ile başlayan program, dönem mezunlarının fotoğraf çekimi ile devam etti. Protokol konuşmalarının akabinde Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut tarafından Vali İlhami Aktaş, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Belediye Başkanı Rasim Arı’ya plaket takdim edildi.

Daha sonra Orhan Çakmak’ın konserinin ardından yemek ikramı ile program sona erdi. 

Vali İlhami Aktaş, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut ise; “Her yıl düzenlediğimiz geleneksel İmam Hatipliler Buluşması” programımıza başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Av. Mustafa Yavuz, Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut ile İmam Hatip Lisesi Mezun ve mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Alemdar dernegi İmam Hatipliler Buluşmasında “Asım’ın Nesli” ile bir aradayız‬. ‪En zor zamanları yaşayan imam hatipli  kardeşlerimiz birlik ve beraberliğiyle örnek olmuştur.Kur’an-ı Kerim’den ve Peygamber Efendimiz (sav)’in sünnetinden uzaklaşmadığımız sürece kazanan biz olacağız‬. Güçlü Türkiye’nin mimarı ve emanetçisi olacak gençlerimizin nitelikli eğitimi, gelenek ve göreneklerimizle yetişmesi bizler için öncelikli hedeftir." dedi.

Açıkgöz, 'İmam-Hatipliler Buluşması'nda konuştu. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

Protokol konuşmaları ile başlayan proğram Nevşehir İmam Hatip Lisesi Mezunu Orhan Çakmak tarafından verilen konser ve Mehter Takımı gösterisi ile devam etti.

Program, pilav ikramının ardından son buldu.