Nevşehir Belediyesi ile İHH Nevşehir Şubesi Nevşehir'de yaşayan yetimler için iftar programı düzenledi. 

Dünya Yetimler Günü nedeniyle Nevşehir Konağında Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir İHH İnsani Yardım Vakfı ortak organizasyonunda halka açık olarak gerçekleştirilen iftar programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Proğrama Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'de katıldılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik ve medeniyet değerlerinin bir gereği olarak yetimlerimize yönelik düzenlenen iftar programıza emeği geçenlere ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ünver, Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yetimlerle paylaşmak için böylr bir iftar programı düzenlediklerini ifade ederek şöyle konuştu : “ Toplum olarak birlikte yaşamanın ve paylaşmanın önemini daha iyi anladığımız, birliktelik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayına ulaşmanın sevincini, yetim kardeşlerimizle paylaştığımız iftar programında onlarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir keyif alıyorum.” dedi.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel de açıklamasında, Nevşehir Belediyesiyle ortaklaşa düzenledikleri iftar programın amacının ramazanın birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmak olduğunu bir kez daha insanlara hatırlatmak olduğunu söyledi. Bu manada Başta Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver olmak üzere, yetimlerimizi unutmayan bu manalı günde onların yanlarında olan herkese teşekkür ediyorum dedi. 

Nevşehir Belediyesi tarafından belirlenen 215 yetim ve yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen  iftar programında, yetim çocuklar için çeşitli yarışmalar, Ramazan eğlenceleri düzenlendi.





İftar programında ayrıca yetimler ve yakınları için de çeşitli yardımlar yapıldı.