Nevşehir Merkez 15 Temmuz Mahallesi 127. sokakta akşam saatlerinde elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar paniğe neden oldu...

Olay, bu gece saatlerinde Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaattan düşen branda nedeniyle kopan teller kısa devreye yaptı. Elektrik tellerinden çıkan patlama sesleri sonrası kıvılcımlar, geceyi aydınlattı. Mahalle de korkuya neden olan patlama sesleri, vatandaşları tedirgin etti. Yaşanan olay bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilirken, aynı olayın geçtiğimiz günlerde de yaşandığı öğrenildi.

İşte o anların görüntüsü:

Direkteki elektrik hattı kısa devre yaptı, sokak gündüz gibi aydınlandı

FİB Haber Merkezine ait www.fibhaber.com WhatsApp ihbar hattına ulaşan bir vatandaşımız ; "15 Temmuz Mahallesi 127. sokak görkem yapının arkasında bulunan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar tüm mahalle sakinlerini korkuttu. Rüzgarlı ve yağışlı havalarda tellerin birbirine değmesi yüzünden korku yaşadıklarını ifade eden vatandaşımız şuan korku içindeyiz.” dedi.

Vatandaşların paniğe kapılmasına neden olan olay için polis, itfaiye ve MEDAŞ ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini alırken, MEDAŞ ekipleri direkteki akımı kesti. Ve çalışma başlattı.