Nevşehir de meydana gelen trafik kazasında Hüseyin Eşi Navruz Alçay yaşamını yitirdi.

Nevşehir de sabah saat 10.30 sıralarında Nevşehir Merkeze bağlı Çiftlik Köyü yakınlarında 50 DC 747 plakalı Ford Connect araç ile Eskil Böğet köyünden 68 LA 201 plakalı Volkswagen Transporter’ın  henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpışması sonucu her iki araçta şarampole devrildi. Kazada bir ölü ve ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralı olduğu belirtildi. 

Ölen Kişi Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın Yengesi

Kazada Yaşamını Yitiren Navruz Alçay’ın Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın Yengesi olduğu öğrenildi.

Hafif ticari araçla minibüs kavşakta çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Nevşehir’in Çiftlik köyü kavşağında meydana gelen, hafif ticari araçla minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi ölürken, 9 kişi de yaralandı.

Nevşehir'de minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 10.30 sıralarında Kaza, Çiftlik-Nevşehir kara yolu ile Gülşehir-Aksaray çevre yolunun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çiftlik köyünden Nevşehir istikametine giden İbrahim Yıldırıcı yönetimindeki 50 DC 747 plakalı Ford Connect hafif ticari araçla, Acıgöl ilçesinden Kapadokya Havaalanı’na gitmek isteyen Yusuf Ünlü yönetimindeki 68 LA 201 plakalı Volkswagen Transporter minibüs henüz belirlenemeyen bir sebeple kavşakta çarpıştı.

Kazada, minibüste bulunan 57 yaşındaki Nevruz Alçay olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüsteki yaralılar Yusuf (45), Hediye ve Muhammet Cihat Ünlü ile hafif ticari araçtaki yaralılar İbrahim(38), Rukiye (32), Hilal (16), Abdullah (14), Sudenaz ve Yusuf Talha Yıldırıcı 112 acil servis ambulansları ile Nevşehir'de bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınırken ağır yaralı Rukiye ve Hilal Yıldırıcı'nın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.