Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir merkez mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Nevşehir Yeni Mahalle Muhtarı Süleyman Balalan'ın ev sahipliğinde bir araya gelen merkez mahalle muhtarları Nevşehir Protokolü'nün katılımlarında aylık istişare toplantısında buluştular...

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan istişare toplantısına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Tüm muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve Nevşehir merkez mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı sonunda AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir merkez muhtarlarımızla Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevsehir Belediye Başkanımız Rasim Arı, İGM Başkanımız Dinç Gürbüz ile birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik.‬ ‪“Bizim Sevdamız Nevşehir, gücümüz Nevşehir; çalışmaya devam... ” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Nevşehir Muhtarlar Cemiyeti tarafından her ay düzenli olarak organize edilen Merkez Muhtarları Kaynaşma Programına katılım sağlayarak, “Kalkınmanın Yerelde Başlar” anlayışıyla Valimiz İlhami Aktaş, Milletvekilimiz Mustafa Açıgöz, İl Belediye Başkanımız Rasim Arı ve İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ile birlikte biraraya geldiğimiz ve Nevşehir Muhtarlar Cemiyeti Başkanımız Hüseyin Altınışık ile mahalle muhtarlarımızla yaptıklarımızı ve yapacaklarımızın istişaresini ettik. Muhtarlar bizim başımızın tacı" dedi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, "Muhtarlarımız ile bir araya geldik. Mahallelerimizdeki sorunları sorunların bir an önce çözülmesi için çaba göstereceğiz ve çalışacağız. Toplantıya katılan bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Tüm muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık'ta yaptığı açıklamasında; "Muhtarlar Derneğimizin her ay düzenledigı yemekli toplantımızı onurlandıran sayın Valimiz İlhami Aktaş beye Vekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, Yücel Menekşe'ye, Belediye Başkanımız Rasim Arı beye, İl genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç beye, Tüm Muhtarlarımıza ve ev sahipligimizi yapan Süleyman Balalan muhtarımıza teşekürler" dedi.

Yeşil Döner'de düzenenen yemekli  muhtarlar istişare toplantısı karşılıklı görüş-alışverişinin ardından sona erdi.