Nevşehir'de İŞKUR'un Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Milli Eğitime bağlı okullarda görevlendirilecek temizlik ve güvenlik görevlileri alınacak.

İŞKUR vasıtası ile TYP (toplum yararına program) kapsamında Milli Eğitim de çalıştırılmak üzere ilimize 440 kişi temizlik 124 kişi güvenlik kadrosu verilmiştir. Başvurular 18 Eylül 2019 Çarşamba başlayacaktır.

Başvuru yapacak adaylardan en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır. TYP ile Temizlik Personeli istihdamı için başvuru yapan adaylar İŞKUR şubelerinden ya da online olarak müracaat edebileceklerdir.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı başvuruları (TYP), 18 Eylül çarşamba günü başlayacak 5 gün süreyle başvuru yapılabilecektir. 18 yaşını dolduran herhangi bir sigortalılığı olmayan herkes başvurabilir. Ayrıntılı bilgi için İŞKUR'a gelebilir. Ya da 03842131757 numaramızı arayabilirsiniz.
 

KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Emeği geçenlerden Allah razı olsun...