Nevşehir'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Edinilen bilgilere göre, kaza akşam saat: 18.00 sularında Güzelyurt mahallesi 80. Yıl Bulvarı Kapadokya Hastanesinin karşısındaki Şok market önünde meydana geldi. 50 FC 8XX plakalı hafif ticari araç ile 38 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sırasında her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken kazada 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahar geldi, trafik kazalarına dikkat!

Artık baharın gelmesi ile birlikte çocuklarda artık yavaş yavaş sokaklarda sokak aralarında yaya geçitlerinde... Lütfen tüm sürücülerimiz çok daha dikkatli olsunlar. Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.

Trafikte her kural; yaşanan kazalardan, ölümlerden, yaralanmalardan sızan kanlarla yazılmıştır. Çözümün anahtarı; kurallara uymaktır. Trafik yaşamdır. Kazaların en aza indirilmesinde herkese “ortak sorumluluk” düşmektedir. Bu nedenle trafik; herhangi bir bakanlığın, kurum ve kuruluşun değil; devletin ve toplumun tüm alanlarını kapsayan “ulusal” sorundur.

Trafik; bir yönüyle de aileden başlayıp eğitim aşamalarıyla devam eden, sürücü, yaya, yolcu ve denetleyiciden oluşan ve yaşamın tüm alanlarını kapsayan sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel bir olgudur; aynı zamanda da uygarlık ve gelişmişlik düzeyinin göstergesidir.

Sonuç olarak: Trafik konusunda bilinçlenmek ve kurallara uymak; kazaları en alt düzeye indirir.