Sabah namazından önce başlayan programda Nevşehir İl Müftülüğü din görevlileri Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler.

Namazdan önce üniversite öğrencileri tarafından okunan hatimlerin duasını yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, gençlerin kötü ve zararlı alışkanlıklardan, sigara, içki, alkol, uyuşturucu ve her türlü bağımlılıklardan korunmaları, genç yaşta Allah’a ibadete yönelerek, O’nun sevdiği kullar arasına girmeleri, derslerinde başarılı olmaları, vatana ve millete hayırlı bireyler olmaları için dua etti.

Kılınan sabah namaz sonra İl Müftüsü Öztürk, her ay bir camide “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programı yaptıklarını ve bundan sonrada programların devam edeceğini belirtti.

İl Müftüsü Öztürk, yapılan bu tür programlara her daim katılan ve desteğini esirgemeyen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, STK temsilcilerine, sabahın bu bereketli saatinde camiyi dolduran ailelere, gençliği temsilen katılan kız ve erkek öğrencilerimize, öğrencilerimizi teşvik eden ve onlara rehberlik eden din görevlilerine, ev sahipliği yapan Çiçekli Camii görevlilerine, ikramda bulunan hayırsever ile namaza ve duaya iştirak eden tüm cemaate teşekkür etti.

Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Millet Vekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, NEVÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Soysaldı, İlçe Müftüleri, STK temsilcileri, Nevşehir KYK yurtlarında kalan kız ve erkek Üniversite öğrencileri, STK Gençlik Kolları, İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri ve Gençlik Merkezi Öğrencileri ve ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüzlerde sürur, gönüllerde huzur bırakan “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası” programı cami çıkışında hayır severler tarafından yapılan ikramların ardından sona erdi.