Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Şehit Aileleri onuruna verilen öğle yemeğinde şehit aileleri,gazi ve gazi yakınlarıile bir araya geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy’un da iştirak ettiğiNevşehir Emniyet Tesisleri Topuzluhan’dakiprograma; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile davetliler katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy; “Şehitlerimize ebediyen şükran borçluyuz. Her zaman vefa dolu gönlümüzde yaşayacaksınız. Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Sizler şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki; bizler bu emanetlere ebediyen sahip çıkacağız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Vali İlhami Aktaş; Vatan uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, gazilere de sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu veşehit yakınlarına dabaşsağlığı dileklerini yineledi. Masaları tek tek ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti. İstek ve taleplerini dinledi.

Şehit aileleri ve gaziler ise İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy’a ve Vali Aktaş’a kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.