15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri; Nevşehir Şehitler Parkını ve akabinde de şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler. 

Vali İnci Sezer Becel ve protokol Nevşehir Şehitler Parkı ziyaretlerinde; Din görevlisi tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın  dua yapmasının ardından, manevi değerleri yaşatmak ve hain darbe girişimi gecesi şehit düşen tüm şehitlerimizi anmak amacıyla İl Merkezinde medfun bulunan Şehit kabirlerini ziyaret ederek, Aşr-ı Şerif okundu. 

Şehitler Parkı ve kabir ziyaretlerine; Vali İnci Sezer Becel, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Seçkin Artunay,  İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, JAKEM Kokutanı Jandarma Albay Ercan Altın, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, STK Temsilcileri, daire müdürleri ve şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.