Nevşehir´de polislerin kontrol yaptığı esnada 50 ...  plakalı araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı. 

Nevşehir´de saat 14.00 sıralarında polis ekiplerinin Karayolları kavşağında kontrol yaptığı esnada 50 ... plakalı Volkswagen caddy marka kırmızı renkli araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı.

Aracın peşine düşen polis ekipleri kısa bir kovalamacanın ardından, aracı Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Ergüller Mobilya yakınlarında kaza yapınca bir kişiyi yaralı olarak yakaladılar. Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’nde kaldırılan yaralı zanlı amaliyata alındı.

 
Nevşehir´de polislerin Karayolları kavşağında kontrol yaptığı esnada 50 ... plakalı Volkswagen caddy marka araçtan kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı. Çatışmada bir kişinin silahla sırtından yaralandığı belirtiliyor. ​Araçta dört kişinin olduğu belirtiliyor. Araç Ergüller Mobilya yakınlarında kaza yapınca bir kişi yaralı olarak yakalandı. 

Silahlı saldırıda polise ateş açıldığı belirtilirken polis aracının tamponuna bir adet kurşun isabet ettiği belirtildi. 

Kovalamaca sürüyor. Kaçan diğer kişiler Güzelyurt Mahallesinde aranıyor. Olay mahallinden Güzelyurt mahallesine doğru kaçan şahsılardan bir kişi yakalandı. 

Polis olayla ilgili geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak araştırmalarını sürdürüyor.


 Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen diğer zanlı aranıyor.


35-40 yaşlarında şahsın sırtından vurulmuş olarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındığı belirtildi.

Yapılan çalışmayla kaçan 3 şahısta yakalandılar. Kaçan dördüncü şahsı aranıyor.

Polis ekiplerince, Yabancı uyruklu, uzun boylu, 40 yaşlarda, siyah deri mantlu, esmer tenli, kırmızı tişört ve kot pantolonlu eşkale sahip üzerinde silah bulunan diğer zanlı her yerde aranıyor.

Polis ekiplerince kaçan diğer kişileri yakalamak için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.