Nevşehir'in Çiftlik köyü kavşağında süt tankeriyle kamyon çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Kaza, sabah saatlerinde Çiftlik- Nevşehir karayolu ile Gülşehir- Aksaray çevre yolunun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Çiftlik Köyünden çıkan süt tankeri, havaalanı yolu Çiftlik Köyü kavşağında anayoldan geçen kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile her iki araçta yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada süt tankerinin şoförü ile kamyon sürücüsü yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 İşte kaza sonrasına yansıyan o görüntülerin videosunu İzlemek için TIKLAYINIZ!

AYNI KAVŞAKTA DEVAMLI KAZA OLUYOR...
Çiftlik köyü sakini vatandaşlar, daha öncede bu kavşakta çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğunu, durumu ilgili yerlere iletmelerine karşın hiçbir türlü sonuç alamadıklarını söylediler.

Aynı kavşakta havalimanı yolu açıldıktan sonra bir çok kazaların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, bu yol, çevredeki çok sayıda köy ile Aksaray'dan gelip Kapadokya havalimanına gideceklerin birleştiği, işlek bir yol. Yetkililerin buraya acil çözüm üretmelerini bekliyoruz. Buraya alt üst geçit yada büyük bir döner kavşak yapılmalıdır. Yoksa bu tür kazalar kaçınılmaz olur ve bir çok kişinin ocağı söner diyerek tepkilerini ifade ettiler.