Nevşehir'de zor şartlar altında görev yaptıklarını söyleyen taksiciler korsan taksicilerden şikayetçi.Taksiciler Nevşehir'de korsan taksilerin çoğaldığını ve bu soruna çözüm bulunması gerektiğini belirtiyor. Vergi vermeden çalışan korsan taksiler Nevşehirdeki taksicilerin ekmeğini adeta gasp ediyor.

Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Durağı Otogar Taksi Durağı esnafları, son zamanlarda sayıları artan korsan taksilerden dolayı işlerinin sekteye uğradığını söyledi.

Nevşehirli Taksiciler yetkililerin bir an önce korsan taksi sorununa çözüm bulmasını istiyor. ​

Otogar Taksi Durağı Esnafımız,“Transfer adı altında, sistem adı altında yada konaklama-otel adı altında korsan taksiciler biz taksi esnafına mağduriyet yaşatıyor. Çoluğumuz çocuğumuz için gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Biz Devlete vergi veriyoruz, korsan taksiciler vergi vermeden çalışıyorlar. İşlerin durgun olduğu bu günlerde bir de korsan taksiciler ekmeğimize balta vuruyor. Ne emeklerimizin karşılığını alıyoruz ne de masraflarımızı karşılayabiliyoruz. Korsan taksi konusuna bir çözüm bulunması gerekiyor.” dedi.

Korsan taksilerin  kendilerine zarar verdiğine işaret eden taksici esnafımız şunları söyledi: "Bu konuda görevli olan kurum ve kuruluşların denetimi arttırmasını rica ediyoruz. İşlerin durgunluğu sebebiyle günde en fazla 2 sefer yapabiliyorum. Masraflarımızı zor karşılıyoruz. Sezon istediğimiz gibi geçmedi. Kış aylarımız nasıl geçecek bilemiyorum."