Tüm Türkiye de yapılması planlanan Teröre Lanet Konvoyu Nevşehir de 03 Nisan 2016 Pazar günü saat 17.30’da Nevşehir Borsa Kavşağında araçlar ile Teröre lanet Konvoyu yapılacak.

Nevşehir Borsa Kavşağında araçlar ile Teröre lanet Konvoyu düzenlenecek. Son günlerde artan terör olaylarına karşı yapılacak olan araç konvoyu 17.30’de Nevşehir Borsa Kavşağı önünde başlayacak. Konvoyda katılım için aracını ve bayrağını  al gel sloganı ile terör lanetlenecek.

Konu hakkında organizasyonu üstlenen Suat Kalay yaptığı açıklamasında ; Teröre Lanet konvoyu Saat 16:00 Değil 17:30 da Borsa Kavsagında Toplanıp Niğde Kavsagından Şehit Polisimiz Emre Fıstıkeken'in Göre de Bulunan Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulunup, Sonrasında Şehidimizin Mezarı Başına Gidilerek Dualar Okuyup Programımızı Orada Sonlandıracagız.

Bizler Bize Yakışan Şekilde Şehitlerimizi Anacağız.Unutmayalımki Konvoylar;Ambulans,İtfaiye Ve Polis Gibi Görevini Yapan Kişilere Engel Olmayacak Şekilde Yapılmalıdır.Halkımızı Rahatsız Etmeden Olacaktır İnşallah.Programımıza Gelen Bütün Herkes Egzoz Açmadan,Taşkınlık Yapmadan,Güvenlik Güçlerimize Zorluk Çıkarmadan,Şehitlerimizin Ruhu İçin Ve Bize Yakışan Şekilde Hareket Etsinler.Bu Etkinlikte Organizatör Olarak Beni Mahçup Etmeyeceğinizden Hiç Şüphem Yoktur.Saygılarımla.