Ülke genelinde vatandaşlar topluca dolar bozdurmaya devam ederken, Nevşehirli esnaflarda başlattıkları çeşitli kampanyalarla  dolardan TL'ye geçiş yapıyor. Dolardaki aşırı yükseliş sonrası Nevşehirli esnaflar, TL için adeta kenetlendi. Bu suni artışa tepki gösteren Nevşehirli esnaflar Milli Seferberlik için 'dövizi bozdur oyunu boz' çağrısında bulundular.

İşte son olarak Nevşehir merkezde hizmet veren Köksallar Yapı ve Tesisat malzemeleri de bu kampanya ya tam destek verdi. Yapılan açıklamada; "Önce Vatan ! " ilkemizden yola çıkarak, Dış güçlerin ekonomik anlamda başlattığı savaşa boyun eğmeyeceğimizi, her daim devletimizin yanında olduğumuzu ve bu anlamda döviz bozdurup ülkesine yardımda bulunan vatandaşlarımıza bir destekte biz verelim istedik. Dövizini bozdurup, ekonomiyi canlandırmak adına alışveriş yapan vatandaşlarımıza bütün ürünlerimizde indirim kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Herkesin elinden geldiğince buna benzer kampanyalara davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu oyundan da galip gelebilecek güçteyiz. Tüm Nevşehir halkımızı birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Saygılarımızla. 

Not: Nevşehirli esnaflarımızdan başlatılan bu tür Ülkemize ve TL'mize destek veren kampanyaları gönderin www.fibhaber.com da yayınlayalım...