Nevşehir'de iddiaya göre küçük bir kedi tecavüze uğramış halde bulundu. Veterinere götürülen kedinin durumunun iyi olduğu bildirildi. Edinilen bilgilere göre, 4 Kasım 2019 Pazartesi günü Nevşehirde iğrenç bir olay yaşandı. Bir sokak kedisi, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından tecavüze uğradığı iddia edildi. 

Nevşehir'de iğrenç olay… 

Nevşehir’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre, Merkez Cevher Dudayev Mahallesi’nde küçük bir yavru kedi tecavüz edilmiş halde bulundu. Hayvansever bir vatandaş tarafından bulunarak veterinere götürülen kedi, tedavi altına alındı.

FİB Haber merkezimize Kedi hakkında bilgi veren duyarlı bir vatandaşımız, Nevşehir Belediyesi vasıtasıyla mağdur kedinin tedavisini yaptırdık. Veteriner hekim, tecavüz edilmiş olabilirde olmayabilirde dedi. Dün götürülseymiş DNA testi yapılabilirmiş. Şuan büyük çişini hiç tutamıyor ve ağır bir iltihap problemi var" dedi. Daha sonra kediyi uyuşturarak ağrı kesici iğne yaptı. İlaç verdi. 3 günlük tadavisini evde yapıp tekrar götürülecek. Tüm bunlar için ücrette alınmadı. Bu vesile ile bizi yönlerdiğiniz için FİB Haber'e, Nevşehir Belediyesine ve veteriner hekime ayrı ayrı hepinizden teşekkür ederim. Tabi ki kimseyi zanlı tutmak değil niyetim inşallah da tecavüz değildir" dedi.

Yaşadıkları karşısında travma geçiren beyaz kediye, hayvanseverler tarafından sahiplendirilecek bir yuva aranıyor.

FİB Haber Merkezi olarak öncelikle duyarlı vatandaşımıza ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir'e ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz.