Nevşehir'de en lezzetli eti nerede yiyebiliriz? Cevabı sizin için hazırladığımız yazımızda.

Genel olarak güzel mekanlarda yeme-içmeyi, özellikle et yemeyi seven, hatta ete düşkün biri iseniz size güzel bir haberimiz var. Izgara, Tandır kebabı, Tirit, Yoğurtlu kebap, Çökertme kebabı, Kilo ile Tors Köfte, Beyti Kebabı, Nevşehir tava, Adana, Tavuk Şiş, Tavuk Kanat, Kartışık ızgara, Soslu tavuk ,Bonfile, Biftek, Antrikot... Etin her çeşidi ayrı bir lezzet. Konu et restoranları olduğunda Nevşehir'in bu açıdan tartışmasız en lezzetli resteurantı Konyalı Ömer Usta'da oldukça zengin çeşit menüleri ile sizleri bekliyor.

Nevşehirliler "bizde gerçek bir et restoranı yok" diye hep yakınırlar. Gerçek lezzetinde eti nerede yiyebilirim, diye de sorarlar. Bizim de bu sorulara çok iddialı bir cevabımız olacak, "Et Nevşehir'de Konyalı Ömer Usta'da yenir." Yıllardır tiryakisi olduğunuz geleneksel lezzetleri, et çeşitleri ve kendine özgü farklı lezzetleri bir çatı altında buluşturan Konyalı Ömer Usta'nın hünerli elelriyle hazırladığı lezzet ve kaliteyle fark yaratıyor. Keyifli anlarınızda misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz Konyalı Ömer Usta, ambiansıyla Nevşehir ve Nevşehirlilere ilkleri yaşatmaya devam ediyor.


Peki, Nevşehir'in lezzet diyarı Konyalı Ömer Usta'da Karışık Izgara Speayali'ni Denemeyen Var mı ?
Mükemmel servis, nezih ortamı, isteğe göre Aile salonu, özel yemekli toplantı mekanı ile Konyalı Ömer Usta'nın hoş sohbeti eşliğinde damak tadını bilenleri lezzet diyarına bekliyoruz.


Nevşehir'in tartışmasız en lezzetli resteurantı Konyalı Ömer Usta'da, ayrıca ev yemekleri, mantı, Pide çeşitleri, Mercimek, işkembe çorbaları, Ekmek kadayıfı, Künefe tatlı çeşitleri Lezzetin Nevşehir'deki tek adresi.

Yemekten Sonra Türk Kahvesi İstemeyi Unutmayın ....

İşte Müşteri Tavsiyeleri;

Meşhur Toros Köftesi ve Antrikotu son derece lezzetli ve güzel. Böylesini değil Nevşehir'de Türkiye'nin hiçbir restoranda bile böylesini bulupta yiyemezsiniz. Tavsiye ediyorum. 

Yediğim en güzel etin lezzet adresi yine Konyalı ömer usta'da.Hiç şaşırmadım doğrusu. Karışık denemenizi de tavsiye ederim. Gözleri doyuran görüntüsünün içinde muhteşem bir lezzet. Üstelik cömertçe dolu tabaklarınızda.


Nevşehir'e aile restaurant kültürünü getiren Ömer ustamın pidelerine sağlık. Yedik gördük beğendik. Allahın emri ile şimdide Et lezzetlerine talip olduk ve tadmaya karar verdik. Israrla öneriyorum. Bamya çorbası ve Tirit'ine mutlaka banın parmaklarını yiyeceksiniz. Afiyet olsun.

Eşinizi sevdiklrinizi ailenizi alında gelin. Her ortamı ile keyfe değer bir mekan.Konyalı Ömer usta yaparsa mükemmelini yapar. Unutmayın Nevşehir'de yiyebileceğin en temiz, en leziz ve en hesaplı köfte burada yapılıyor.

Köfte severler için mutlaka uğranılması gereken bir yer. Köftesinin tadı, Müdavimlerinin neden olduğu yoğunlukta kaybedilen zamanı unutturuyor.


Izgarası, Köftesi ve tavuğu tercih edilir ama antrikotu da mükemmel mutlaka denemelisiniz.

Olaganustu guzellikte bir koftesi olup, tavugu pirzolasi falan da cok lezzetlidir. Mutlaka Tadilmasi lazim

İlk açıldığı günden beri giderim. İsmi Konyalı kendi Nevşehirli Ömer ustanın hasta fanatiğiyim. Köfte tavuk karışık ve sade et yerim her zaman aynı lezzet mükemmel

Köftesi tavuğu ve antrikotu süper tavsiye ederim yolunuz düşmesede mutlaka uğrayın derim asla pişman olmayacaksınız.


BU AKŞAM VE HER AKŞAM AİLECEK SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ...

Konyalı Ömer Usta 
ADRES: İtfaiye yolu üzeri emek mah. Damat ibrahim paşa cad 49/A NEVŞEHİR MERKEZ
PAKET VE REZERVASYON NUMARAMIZ : 0384 214 1200