Nevşehir İHH olarak, Nevşehir'li Bims Sanayicileri Derneği üreticileri hayırsever gönüllülerinin desteği ile planlanan 100 Tırlık sevkiyatın birinci  etabı için yapılan çalışma sonucu bims yüklü tırlar Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü sınır kapısına ulaştı.

Bims yüklü tırları Cilvegözü sınır kapısında GTİ AŞ.'de çalışan Nevşehirli hemşehrimiz Salih Isınmış ve İsrafil Yalçın karşıladı. 

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda görevli değerli hemşehrimiz Salih Isınmış, "Sınıra gelen 50 plakalı yardım tırlarını gördükçe oldukça duygulanıyor ve bir kez daha Nevşehirli olmakla gurur duyuyorum. Bugünde briket yüklü tırları 50 plakası ile görür görmez yanına gidip karşılama gereği duyduk. Tüm hayırseverlerimizin hayırlarını Allah kabul etsin. Biz gurbetteki Nevşehirlilerin gözü, kulağı ve sesi olarak sürekli takipcisi olduğumuz www.fibhaber.com vasıtası ile tüm Nevşehir halkına selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

"Yolumuz uzun yükümüz ve sorumluluğumuz ağır."

Nevşehir İHH Derneği Başkanı Baki Öncel'de yaptığı açıklamada," İdlib halkı iki ölümden birisini seçmeye zorlanıyor. Ya bombaların ateşi ile yanacak veya sığındıkları ağaçların altında donacaklar. Lütfen yardım edin; çağrımıza destek olan, Bims Üreticileri Derneği Yönetici ve üyelerine, Memursen Nevşehir Temsilciliği ve üyelerine, hayırsever Nevşehir halkına ve gönüllülerimize mazlumlar adına teşekkür ederiz" dedi.

Yapılan bims sevkiyatı ile birlikte toplamda Nevşehir İHH olarak Nevşehir halkının ve hayırsever gönüllülerimizin destekleri ile gıda, giyim, acil yaşam malzemeleri, temel ihtiyaç maddeleri ve malzeme yüklü TIR sevkiyatı sayısı 314 olmuştur. 

Destek ve yardımlarınız için iletişim numaramız: 05359327125

#İdlibinYanındayız