Hakkari Çukurca'da Uzman Çavuş görevinde bulunan ve düğünü için bir haftalık özel izin alan Nevşehirli askerimiz Arif Bilgiç, Zehra Bilgiç İle Dünya Evine Girdi.

Yaklaşık 800 kişinin yer aldığı Düğün merasimine katılan çok sayıda davetli, ailelerinin eş dost akrabalarıyla Gelin ve damadın arkadaşları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Göre Belediyesi Düğün Salonunda hafta sonunda düzenlenen Genç Çiftin Düğün merasimine Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, OMS Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri Odası Başkanı Vedat Ramazan Korkmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü,  Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit  ve çok sayıda davetli misafir yer aldı.

Jenerik Müziği eşliğinde volkan ve konfeti yağmuru altında alkışlarla sahneye gelen genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu. FİB Ajans Organizasyon tarafından süslenerek, Fikret Çapacı sunumlarıyla renklenen Düğünde Arif ve Zehra Bilgiç çifti Zeybek Oynadı, tüm davetliler Hayran Kaldılar.

Çiftlerin öykülerini konu alan slayt sunum sonrası Zehra ve Arif Bilgiç çiftinin Babaları Ahmet Demir ve Arif Bilgiç evlatlarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler.


Pasta kesimi ve takı töreni sonrasın da Genç çiftle aile fotoğraf çekinen davetliler bu mutluluğun anılardaki yerini almasını sağladılar.

Pasta kesimi ve takı törenin ardından konuklara Osmanlı şerbeti ikram edildi.

Düğünün Organizasyonunu başarıyla gerçekleştirerek Düğün sahipleri ve davetlilerden yine tam not alan FİB Ajans Organizasyon Genç çiftlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmeleri ise ayakta alkışlandı.


40 Bin Kere Maşaallah!!!

Biz de FİB Haber Merkezi olarak birbirlerine çok yakışan Zehra ve Arif Bilgiç çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Ne diyelim onlar erdi muradına darısı tüm gençlerimizin başına...

Muhteşem düğün töreninde Zehra ve Arif Bilgiç ikilisi için yapılan düğün töreninde çiftleri yalnız bırakmayan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, "Damatta bizim, kızda bizim, Memlekette bizim, düğün de bizim" diyerek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde, sahneyi biran olsun boş bırakmayan davetliler gönüllerince eğlendiler.


Konuklara Osmanlı şerbeti,  soğuk meşrubat ikram edilirken çocuklarda palyaçolar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşayarak gönüllerince eğlendiler.

Gelin kızın babası Ahmet Demir ve Damadın babası İlhan Bilgiç yaptıkları açıklamasında bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Zehra ve Arif Bilgiç çiftini kutluyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.










FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...!


Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu
Gelin Masası
Kamera Fotoğraf çekimleri
Masa-Sandalye Giydirme
Ses sistemi
Işık Sistemi
Orkestra
Palyaço
Animatörler
İlahi Grubu
Şamdan
Davetiye
Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. 

ALO :0 384 212 9 444
0 532 627 28 74