Nevşehir Birlik Vakfı Nevşehir Şube başkanlığının gençlik teşekkülü olan Genç Birlik’te bayrak değişimi yaşandı.2014 yılından bu yana Genç Birlik Nevşehir şube başkanlığını yürüten Oğuzhan Alkan görevi yine bu yola beraber çıktıkları Muhammet Fatih Uğurlu’ya devretti.
3 yılı aşkın bir zamandır bu görevi sürdüren Oğuzhan Alkan, ”Bizler hizmet erleriyiz. Yeni iş hayatına atılmam ve şahsi sıkıntılarım sebebiyle faydalı olamayacağımı düşündüğüm için görevimden istifa ediyorum. Yeni Başkanımız Muhammed Fatih kardeşime görevinde başarılar diliyorum”dedi.
Gençlik Birlik Nevşehir Şube Başkanlığına getirilen Muhammed Fatih Uğurlu, ”Yeni dönemde vakıf ruhlu ve hizmet eri gençler yetiştirmeye yönelik çalışmalar yapacağız. Herhangi bir siyasi ve ırk ayrımı yapmadan tüm gençlerle görüşeceğiz. Dinimizi benimsemiş, vatanını seven, milletini sayan ve devletimize hizmet etme noktasında hedefleri olan tüm gençlerle yakın olacağız. Hizmetlerinden dolayı Oğuzhan Alkan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Nevşehir Genç Birlik’teki bayrak değişiminden ardından açıklama yapan Nevşehir Birlik Vakfı Şube Başkanı Gürbüz Dinç ”Oğuzhan Alkan kardeşimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışma hayatında başarılar dileriz. Yeni dönemde gençlerimize verdiğimiz önemi her daim yansıtacağız. Genç Birlik başkanımız Muhammet Fatih Uğurlu kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.