Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şubesi yeni hizmet binası düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılış Törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir, Ersan Erkut, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Şinasi İnanıcı, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürü Fedakar Koçak, Nevşehir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ragıp Özaltın, İş İnsanı Ultaş Dirlik, NEVKAT VE NEVUMUT Dernekleri Başkanı Makbule Atlı, Kavak eski Belediye Başkanı Celal Yiğit, Göreme Eski Belediye Başkanı Nuri Cingil, Dernek Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu açış konuşmasında, "Dernek hizmet binamızı bizlere kzandıran değerli Belediye Başkanımız Rasim Arı'ya ve değerli Başkan Yardımcılarına ve Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Nevşehir'in en aktif STK'sı olarak bundan sonra yeni yerimizde hizmet edeceğiz. Katılımlarından dolayı ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'da; "Şehrimizin gören yüzleri GÖRBİR derneğimizin yeni hizmet binası şehrimize ve derneğimize hayırlı ve uğurlu olsun. İşallah bundan böyle GÖRBİR derneğimiz yeni hizmet binasında güzel işlere imza atacaklardır. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "Gönül erliğiyle insanlığa hizmet eden GÖR-BİR Nevşehir Şubemizin yeni hizmet binasının açılışını hazirunumuzla birlikte gerçekleştirdik. Yüreği sevgi, merhamet ve muhabbet dolu dernek üyelerimize yeni hizmet binaları hayırlı olsun. " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı konuşmasında; "Şehrimizin önemli değerlerinden GÖR-BİR Derneğimizin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. “Görmüyoruz Ama Yüreğimiz Yeter” diyerek her zaman destekçimiz olan gönüldaşlarımıza yeni hizmet binaları hayırlı uğurlu olsun." dedi.

GÖRBİR dernek hizmet binası, Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından okunan dua ve Kuranı Kerim Tilaveti sonrası Nevşehir protokolü üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek hizmete girdi.