Nevşehir merkez Hacı Bekir Kurt Camii imamı Baki Öncel hocamız yaptığı açıklamada "İçerisinde yaşadığımız bu mübarek üç ayları ve yine üç aylarda idrak edeceğimiz mübarek gecelerin boş geçirilmemesi gerektiğine vurgu yaptı."

Öncel, Nevşehir halkı olarak manevi değerlerine saygı duyan ve önemini kavrayan halkımızın bu kandil gecesinde de tüm camilerimizi hınca hınç doldurulacağına inancım sonsuzdur dedi. Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği manevi atmosferin yaşandığı böyle gecelerde kadın erkek genç yaşlı çocuk tüm aile fertlerimiz mahallelerinin camilerini dolduracak ve ümmetimiz için milletimiz için ve tüm mazlum halklar için dua edecektir. Bu vesile ile tüm Nevşehir halkımızın Miraç kandilini kutluyorum.Hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Bugün ( 02.05.5015 Salı ) Miraç kandili dolayısıyla Nevşehir Merkez Erkur Blokları 100.Yıl Parkı yanı Hacı Bekir Kurt Camiinde Yatsı namazından önce Mevlidi şerif okunacaktır.

Mevlidi şerif sonrası Hatim duaları yapılıp Peygamber Efendimizin mübarek sakalı şerifi ziyaret edilecektir. Tüm Nevşehir Halkımızı bekliyoruz.


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com