Sürücü Kursunun açılışına Nevşehir Valisi İlhami Kaya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüsamettin Erol, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetliler katılırken işletme sahibi de hazır bulundu.

Açılış öncesi ​​​​​​ Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklerimiz için dua edildi. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından kurban kesildi.

Daha sonra sürücü kursunun açılış kurdelesi Vali Aktaş ve protokol tarafından kesildi.

Vali İlhami Aktaş, yeni sürücü kursunun hayırlı olmasını dilerken, işletme sahibi Aylin Ün’den işletme hakkında bilgi aldı ve trafik kazalarının en aza indirilmesi için eğitimin ve dolayısı ile de kursların çok önemli olduğunu belirtti.

Kurs sahibi Ün ise;“Açılışa katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaşolmak üzere, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış, pasta ikramının ardından sona erdi.

Bizde www.fibhaber.com olarak Nevşehir'de tüm pratik eğitimleri ve özel direksiyon dersleri ile fark yaratmayı hedefleyen Hayat Sürücü Kursu'nun Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Adres: Yeni Mahalle LaleCaddesi No: 50 (Alibey cami yanı) Merkez/NEVŞEHİR

Hayat Sürücü Kursu

'Ehliyetten fazlası...'

"Sevgi- Saygı- Hoşgörü ile El ele verelim Kazalar Son Verelim..."