Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı bir şekilde FETÖ/PDY Örgütüne yönelik temizlik talimatından sonra, Türkiye'nin her yerinde örgüte yönelik operasyonlar sürerken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde FETÖ/PDY örgütüne yönelik bir temizlik operasyonunun yapılmaması dikkat çekiyor.

Zira iddialara göre 26 Temmuz'da yapılacak olan Rektörlük seçimleri bahanesi ile şimdiye kadar Universitemizde yapilacak Paralel Yapı Operasyonunun ertelendiği ifade ediliyor.

Şimdi NEVŞEHİR FİB HABER SİTESİ olarak soruyoruz:

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde FETÖ/PDY'ye yönelik bir operasyon neden yapılmıyor?

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonun Seçimler sonrasına bırakıldığı doğrumu ?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016 Yılı Takvimlerinde Darbe Girişimi Tarihi olan 15 Temmuz'un kırmızı renkle işaretlenmesi dikkat çekiyor.

Darbe girişiminin yapıldığı tarih olan 15 Temmuz'daki takvim yaprağının kırmızı renkle işaretlenmesi neyi gösteriyor neyi ifade ediyor! Neden 15 Temmuz kırmızı renkle işaretlenmiş?

Ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016 Masa üstü takviminde Temmuz ayına ait sayfasında 15 Temmuz neden kırmızı olarak işaret edilmiş ?

Oysaki tüm yapraklarda hafta sonları , Milli ve Dini bayramlar sadece Kırmızı renklerle işaret edilirken sadece 15 Temmuz tarihinin kırmızı olarak işaretlenmesi kamuoyunda insanların kafasında büyük soru işareti oluşturuyor...

Şimdi bu sorunun cevaplarını muhataplarından bekliyoruz.

Nevşehir HBV Üniversitesi Takvim'in de Onbes Temmuz'a Dikkat ...!