Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretlerini Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim Er’e gerçekleştiren Nevşehir heyeti, akabinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sayın Mithat Cansız’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Yinal Yağan’a ziyarette bulundular.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim Er’i ziyaretlerinde, Nevşehir’deki eğitim durumu hakkında bilgiler veren Vali Aktaş, bilgi alış verişinde bulundu ve kendilerini ve beraberindekileri kabullerinden dolayı da teşekkür etti. Bakan Yardımcısı Sayın Er ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Buradaki ziyaretlerinim ardından Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu’na ziyarette bulundular.
Akabinde deEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sayın Mithat Cansız’a ziyarette bulunan Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, İlimiz hakkında kendilerine bilgiler vererek, istişarelerde bulundular.

Bakan Yardımcısı Sayın Cansız ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sayın Mithat Cansız’ın ziyaretlerinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettiler. Ulaştırma ve Altyapı Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Ulaştırma ve Altyapı hizmet konusunda talepler Bakan Turhan’a iletilerek, istişarelerde bulunuldu ve Nevşehir hakkında kendilerine bilgiler verildi.

Bakan Sayın Turhan, Nevşehir heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, duyduğu memnuniyetini ifade etti. Daha sonra ise Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Yinal Yağan’ı ziyaret eden Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz Mayıs ayında geçirdiği trafik kazası nedeniyle de geçmiş olsun dileklerini ilettiler.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yağan ise Nevşehir heyetine teşekkür etti.  Nevşehir heyetinin Ankara ziyaretlerini; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gerçekleştirdi.