Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve beraberindeki heyet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret etti. 

Marka kent Nevşehir için Ankara’da önemli temaslarda bulunan Nevşehir heyeti Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’i Nevşehir heyetimizle makamında ziyaret ettik.‬ ‪“Büyüyen, gelişen, üreten Nevşehir için istişarelerimize, projelerimizi ve yatırımlarımızı artırmaya, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sevdamız Nevşehir” dedi.

Bakan Fatih Dönmet ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Nevşehir heyetine teşekkür etti. Hep birlikte Nevşehir olduklarını, hep birlikte Türkiye olduklarını ifade eden Bakan Fatih Dönmez il ve ilçelerdeki çalışmalar ile yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Nevşehir heyetinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ziyaretlerine; Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'de eşlik etti.