İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, yeni bir kuyu açmanın mutluluğunu daha yaşadıklarını belirterek, Etiyopya’da su kuyusu açtıklarını dile getirdi.

Baki Öncel, “Nevşehir İHH tarafından koordine edilen su kuyusu açma halkasına yurt dışından hayırsevelerimiz Birhan Nilüfer ve Çocukları da dahil oldu. Afrika’da daha önceden de su kuyusu açan Nevşehir İHH’nın girişimleri ve yardımları ile Afrika’nın Etiyopya ülkesinde hamd olsun su kuyusunu da açmış olduk. 

Hayırsever Bağışcılarımızdan Birhan Nilüfer ve Çocukları adına Etiyopya’da, büyük bir ihtiyaç olan su kuyusunu daha açtı. Gerek Etiyopya’da ki mazlum insanların gerekse hayvanların ihtiyaçlarını karşılayan su kuyusunun açılmasıyla insanların sevinçlerine diyecek yoktu. Hayırseverlerimiz Birhan Nilüfer ve Çocuklarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan su kuyusu çalışmaları da sonuçlanma aşamasına gelmiştir diyen İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, aynı zamanda yine Afrika da ki mazlum insanların büyük kısmında yaşanan sıkıntılardan biri olarak göz sağlığına kavuşması için "Katarakt" projesine de halkımızın destek vereceğine inanıyorum dedi.