Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, İl Özel İdare bahçesinde, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Milletvekilleri Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ , Av.Ebubekir GİZLİGİDER, Ak Parti İl Başkanı  Av. M.Ali TANRIVER, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay ŞIMARMAZ,İl Genel Meclis Başkanı Zir.Müh.Süleyman ÖZGÜN, Ak Parti  Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf YANAR, Avanos Kaymakamı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN, İl Göç İdaresi Müdürü Ömer TAŞÇI, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez ve İlçe Köy Muhtarları ile  İl Özel İdaresi personelinin katıldığı  iftar yemeği düzenlendi.
 

İftar Yemeğinde konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz son zamandaki ülke gündemimizde olan İngiltere-Türkiye arasında gerçekleşen diyaloglar ve sonuçlarına da göndermede bulunurken; "Bize 3000 yıllık hedef gösterenlerin 3 gün dayanamadığı dünyada; Türkiye Büyüyor Nevşehir Gelişiyor." dedi.

 
Açıkgöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eldivan ve ekibine özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.


Dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri olan Ramazan ayının ismiyle uyumlu geçen iftar yemeği birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde sohbet havasında tamamlandı.

İftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen bütün personele teşekkür eder, yaklaşan Kadir Gecesinde dualarımızın kabul olmasını dileriz.