Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından, Özel İdare Personeline ve Köy Muhtarlarına yönelik Kurunmsallık adına yapılan çalışmaların sonucu ‘Memnuniyet’ oldu.

Nevşehirli Vatandaştan İl Özel İdaresi’ne Tam Not !!!

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Mustafa Eldivan'ın atanmasının ardından yaşanan bu olumlu değişim taraflı tarafsız herkesimden takdir topluyor.


Nevşehirli vatandaşların genel görüşünde göre, "Geçmiş döneme ait çözüm üretmekten çok Hantal yapısı ile eleştirilen İl Özel İdaresi, bu günlerde gerek personellerinde gerek köy muhtarları ve tüm yerel yönetimlerin yüzünü güldürüyor." 

Nevşehir il özel idaresinde işler yolunda, artık herkesin yüzü gülüyor. Kamuoyunda bu gözle görülür değişimle ilgili olarak genel kanı "Özel İdareye Eldivan'ın Eli değdi" şeklinde yorumlanıyor.  Zira Eldivan'ın göreve atanmasının akabinde yaptığı ilk icraat "Kurumsallaşma ve personel içi dayanışması" oldu. Yaşanan bu olumlu gelişmeler sonrası İl Özel İdaresinde kurum içi personele huzurla birlikte moralleri de yükseltti.

Özel İdaresinde Kurumsallaşma adına atılan önemli adımların beraberinde huzur güven ve refah ortamı tesis edildiği rahtalıkla görülüyor. 


Sadece kurum içinde değil kurum dışında da değişimin olumlu olarak yansıması yüzleride güldürüyor. Nevşehir İl Özel idaresi artık geçmişin aksine muhtarların sorunlarını rahatça paylaşıp, daha hızlı çözüm üreten bir kurum haline geldi.

Açıkcası Genel Sekreterliğe Mustafa Eldivan'ın atanması ile birlikte yaşanan Bu değişimle gelen yeniliklerden Gerek il özel idaresi personelleri, gerekse köy muhtarları oldukça memnun. Eldivan, Bu yoğun temposuna rağmen işleri aksatmamasi sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmasi ile de kendisinden söz ettirdi.

Nevşehir İl Özel İdaresi, şehir merkezinde ve kırsalda yaptığı yatırım ve hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanarak, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

Kısaca Nevşehir İl Özel İdaresi’nde gözle görülür değişim ve gelişim vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor...