Türk Kızılayı Nevşehir Şubesine Nevşehir’ li hayırsever vatandaş tarafından hibe edilen Mercedes marka otobüsün iç dizaynı, İl Özel İdaresi ile Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi arasında gerçekleştirilen ortak proje çerçevesinde yapılan protokol ile tefriş edilmiştir.
     İlimiz genelinde kan bağışını,Kızılay faaliyetlerini artırmak ve vatandaşlarımızın hijyenik temiz sağlıklı bir ortamda kan bağışı yapabilmesi amacıyla İl Genel Meclisinin 06.09.2016 tarihli 4.birleşiminde alınan karar ile Mercedes marka araç;
- 4 adet Doner Yatağı (Kan Bağışçısı)
- Araç Kliması
- 4 adet Tv ve Tanıtım Monitörü
- Hijyenik ortam sağlanması için klima
- Kan bağışçısını muayene etmek için Doktor kabul birimi
- Kan bağışçılarının form doldurması içim bölmeler
- Kan bağışından sonra dinlenme ve ikram bölmeleri
olarak tefriş edilmiştir. Bunun yanında aracın genel bakım ve onarımı da aynı protokol çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.
     Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz GÜLEN desteklerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN ve Avanos Kaymakamı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN’a teşekkürlerini arz ederek Kızılay Haftası sebebiyle plaket takdim etmiştir. Başkan GÜLEN, İl Genel Meclis Üyelerine Kan Bağış aracını tanıtarak Türk Kızılayı olarak faaliyetleri hakkında kısa bilgiler vermiştir.
     Aracın iç dizayn projesinin gerçekleştirilmesinde maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Vali İlhami AKTAŞ ve Nevşehir Milletvekillerimiz Ecz.Mustafa AÇIKGÖZ, Av. Murat GÖKTÜRK ve Av. Ebubekir GİZLİGİDER’e teşekkürlerimizi sunarız.






Telefon Rehberi İçin Tıklayınız
Tüm Birimlerin Adresleri İçin Tıklayınız
facebook.com/nevsehirilozelidare
twitter.com