Nevşehir İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı trafik ekipleri görev alanları içerisnde yaptıkları denetimlerde eksik evrağı olanlara ve kurallara uymayan sürücülere ceza yazdı.

Denetimlere aralıksız devam eden Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durdurdukları sürücülerin evraklarını kontrol ederken, evrak eksikliği olanlara cezai müeyyide uygulayıp, evrak eksiği bulunmayan sürücülere de teşekkür ediyorlar.

 Trafik uygulamalarına uğrayan sürücüler ise yapılan çalışmadan memnun olduklarını, sürücülerin trafik polislerine yardımcı olmalarını istediler.

Trafik yetkilileri bu tür trafik uygulamalarının gece veya gündüz ilçemizin değişik yerlerinde değişik saatlerde devam edeceğini belirterek; "Evrakı eksik olanlar evraklarını tamamlasınlar"uyarısında bulundular.


Yaya ve araç trafiğinin düzgün sağlanması yönünde tedbir ve uygulamaların arttırılacağını ifade eden ekipler, vatandaşların ve sürücülerin de kurallara riayet etmelerini istediler.
Avanos Emniyeti'de Kontrolleri Sıklaştırdı.

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, Kurallara uymayan Motorsiklet ve Araç sürücülerine Denetimleri  sıklaştırdı
 
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Erkin TURĞUT'unda katılımı ile  Avanos Merkez  Camii önünde Araç ve  plakasız, tescilsiz motosiklet ve kasksız sürücülere yönelik trafik uygulamalarında  Bulundu
 
Trafik ekipleri ; Halkımızın huzur içinde olması için denetimlerimiz ve uygulamalarımız aralıksız devam edecek.  dediler.