Beşir Derneği Nevşehir Şubesi tarafından açılan sosyal markette ihtiyaç sahipleri belirlenen limit karşılığında ücretsiz alışveriş yapabiliyorlar.

Beşir Derneği Nevşehir Şubesi tarafından Nevşehir Belediyesi kapalı sebze pazarı içinde  oluşturulan sosyal markette tüm ürünler ihtiyaç sahiplerine bedava dağıtılıyor.

Beşir Derneği’nin daha önce tespit ettiği ve yardıma muhtaç olan vatandaşlar büyük marketlerde alışveriş yapar gibi sosyal markete girerek alışveriş yapıyor ve ücret ödemeden marketten çıkıyorlar.

        Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi DÜZGÜN : Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz bunun için;Hayırseverlerin “Paranın Geçmedi Markete” yapacağı 5 TL’lik bir yardım ile bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olacaktır.

        “Gönüller yapmaya geldik “sloganıyla yola çıkan derneğimiz Hayır sahibinin, ihtiyaç sahibini görmeden ihtiyaç sahibinin de mahzun ve mahcup edilmeden kendi ihtiyaçlarını kendisinin belirleyerek alış veriş yapar gibi desteklenmesini; hayır yapmak isteyenlere dinimizin emrettiği gibi “Sağ elin verdiğini sol elin bilmediği” bir hayır yapmak isteyenleri aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşmasını bekliyoruz dedi.

  GSM : 0535 354 48 79