Nevşehir'e yakışır kalitede, anne-bebek-çocuk denince aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek olan Yumurcak AVM, bugün gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı.

Okunan dua ve kesilen kurbanın ardından Nevşehir'in en büyük anne-bebe ve çocuk mağazası olan "Yumurcak  AVM" alkışlar eşliğinde açıldı.

Açılışa; Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Ak Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seyit İnce , Semerkand Buhara İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Feralan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından davetliler 1000 metre karelik üç katlı Yumurcak AVM binasını gezdiler ve işletme sahibi Halis Karlı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılış sonrası çocuklara palyaçolar, Karagözle - Hacıvat ve Nasrettin Hoca tarafından rengarenk balonlar dağıtıldı Davetlilere çeşitli ikramlar verildi.

0-16 Yaş arası çocuk, anne, bebek gereçleri bebe bakım ürünleri ve aklınızı gelebilecek her konuda geniş ürün yelpazesiyle Yumurcak AVM, Nevşehir merkez Gazhane caddesi, Özel  İdeal Temel Lisesi altında 3 katlı, toplam 1000 metre kare alan olan Nevşehir halkının hizmetine açıldı.

Açılış sonrası FİB haber Merkezimize açıklamada bulunan İşletme sahiplerinden Samet Karlı ; Nevşehir'in En büyük ikinci bebek mağazasını yine kendi markalarının adıyla açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Hizmete açılan  bin metrekarelik 3 katlı mağazada, bebek arabaları, yürüteçler, mama sandalyeleri, tekstil ürünleri, ayakkabı & çorap, sağlık & hijyen, oda takımları,oyuncaklar, bebek beşikleri, nevresim & battaniye, ana kucağı, bebek güvenliği, oyuncaklar ve oyun parkları dahil bebek ihtiyaçları adına ne varsa bulmanın mümkün olduğu bildirildi.