Nevşehir'in değerli eşraflarından Hüseyin Güven'in torunu, Meryem ve Taner Güven'in biricik evladı Hüseyin Efe Güven, Kristal düğün salonunda düzenlenen görkemli sünnet merasimi töreni ile erkekliğe ilk adımını attı. 

Hafız Mahmut Kemikkıran'ın Kuranı Kerim Tilaveti ve duası ile ilahiler eşliğinde başlayan Minik Hüseyin Efe'nin Sünnet merasimine, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kemikkıran, Serhat Sonugelen, Teyfik Ekici, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti bir önceki İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, İş Adamları Uğur Özaltın, Selçuk Şimşek, Selçuk Tekeli, Mehmet Yaylaklı, Eğitim, Siyaset ve İş Dünyası ile Güven Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.     

Sünnet töreninde Fasıl Ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Sünnet düğününde aileler konuklarını kapıda karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, Anne Meryem ve Baba Taner Güven, “Sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhteşem ambiyansı ile Kristal düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet merasiminin sunumlarını Fikret Çapacı yaparken, Düğünde Minik Hüseyin Efe Yeniçeri Askerleri ile sahneye getirildi. Yetenek Sizsinizin Finalisti Cambaz Mithat Bar birbirinden güzel gösterileri ile sünnet düğününe katılan çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin kahramanı Hüseyin Efe'ye Annesi Meryem ve Babası Taner Güven tarafından Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı. Birçok akraba ve dostunda katıldığı sünnet düğününde  "Meryem ve Taner Güven" çifti oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Hüseyin Efe'nin Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde Meryem ve Taner Güven Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Nevşehir in sevilen ve saygın ailelerinden "Güven" Ailesinin biricik evlatları "Hüseyin Efen'nin" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden de tam not aldı.

Sünnetin aile büyükleri  Kristal Düğün Salonu çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.

Bizde FİB Haber olarak Güven ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.