Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğüne görevlendirildi.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir’de üç yıldır İŞKUR İl Müdürü olarak görev yapan Arif Sıddık Barata'nın, Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğüne görevlendirildiği iddia edildi.

Elazığ Belediyesinden Mali Hukukçu Arif Sıdık Barata, 26 Aralık 2016 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürlüğü'ne asaleten atanmıştı.

Nevşehir İŞKUR'da Temel Sesleri...

Yaşanılan bu gelişmelerin ardından tüm gözler uzun yıllardır Nevşehir İŞKUR İl Müdürlüğünü başarıyla yürüten  İlhan Temel'in bu göreve yeniden getirilip getirilmeyeceğine çevrildi.  
 

Arif Sıddık Barata

1980 yılında Elâzığ’da doğdu. Ön lisans eğitimini Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat bölümünde, lisans eğitimini Anadolu üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ve yüksek lisans eğitimini ise Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Ana Bilim Dalında tamamladı.

2000-2017 yılları arasında Elazığ Belediyesinde Mali Hukukçu, Strateji Uzmanı olarak görev yaptı. Halen Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü olarak görev yapmaktadır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Haber:Mustafa Ferveren