Nevşehir Kızılay Genç gönüllüleri Tepeköy İlköğretim okulunda ”Şehit Mehmet Arif Kıdıman” adı ile "İyilik Kütüphanesi" kurdular.

Genç Kızılay Başkanı Serkan Aktaş, "İyilik Kütüphanesi" hakkında yaptığı açıklamasında; "Acıgöl/Tepeköy Ortaokuluna Kazandırdığımız 1000 Kitap'lı Şehidimizin Ruhuna armağan ettiğimiz Kütüphanemizin çalışmasını bitirdik. Ekmek ve sudan sonra halkımızın en zorunlu ihtiyacı olan Eğitim'e tam desteğimiz her zaman sürecektir. Genç Kızılay Nevşehir teşkilatımızla alanımız olan gençliğimizin her alanda yanında olmaya devam edeceğiz. Bbu süreçte bize tam destek sağlayan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanımız Sayın Ercan Civelek bey'e teşekkür ederiz." dedi.

Nevşehir Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek'te açıklamasında; "Şehidimiz adına kurulan iyilik kütüphanesinde gayret ve özveri ile çalışan, Genç Kızılay gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bir hafta boyunca Kızılay gönüllülerimiz Tepeköy'e giderek, gerek salonun bakım ve onarımında gerek ise tüm tefrişat malzemelerinin kurulmasında fedakarca gayret ve emek sarf etmişlerdir." dedi.