Nevşehir'de araç parklarının yolun iki yanına da yapılmasından dolayı oldukça sıkışık bir hal alıyor. Vatandaşlar, bu konuda bir önlem alınmasını, yolun en azından tek yönünün araç parkına açık olmasını talep ediyor.

www.fibhaber.com Whatsap Haber hattına ihbarda bulunan duyarlı bir vatandaş Nevşehir Lale Caddesi’nde sıkışan trafiğe tepki gösterdi.

FİB Haber merkezine cep telefonundan çekerek gönderiği fotoğraf ile şikayetlerini dile getiren vatandaşımız; "Sağ taraf yasaklanacak dediler, yol yapılınca sol tarafada park edilmeye başladı. " diyerek şikayetini ifade etti.

Bir türlü çare bulunamadı

Nevşehir merkezde bazı sokak ve caddelerinde yapılan araç parkları dolayısıyla yolların belli bir bölümü daralıyor ve bu noktalarda oldukça sıkışık bir görüntü ortaya çıkıyor.

Lale Caddesi’nde çift taraflı trafik, ve uygunsuz parklar vatandaşı çileden çıkartıyor. Uygunsuz parklar sonucu, karşı istikametlerden gelen araçlar bırakın yolu rahatça kullanmayı, kafa kafaya geldiklerinde birbirlerine yol vermek için alan bile bulamıyor. Bu durum araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde meydana geldiğinde vatandaş isyan ediyor. Hem Çift taraflı trafik, hemde çift taraflı parklanmalar sürücülerin uzun kuyruklar oluşturmasına neden oluyor.

Sizde haber değeri taşıdığını düşündüğünüz haber, fotoğraf ve videoları 0 532 384 48 50 numaralı FİB Haber Whatsapp İhbar hattı ile paylaşabilirsiniz.