Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Vali Aktaş ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesine ziyarette bulunan Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "2019’un son gününde de Sevdamız Nevşehir ile hemhal olmaya devam ediyoruz.‬ Nevşehir ‪Devlet hastanemizi ziyaret ederek, hastanemizde tedavi gören hastalarımıza acil şifalar dileyip; fedakar sağlık çalışanlarımıza da emekleri için teşekkürlerimizi ilettik. Ardındada toplumumuzun güven ve huzuru için 7/24 çalışan, huzurlu şehir Nevşehir GAMER’i Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, Nevşehir Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, Nevşehir Sağlık Müdürümüz Rahim Ünlübay ile ziyaret ederek, çalışanlarımıza kolaylıklar diledik." ifadelerine yer verdi. 

Programa, Nevşehir Devlet Hastanesinden başlayan ardından Nevşehir GAMER’i ziyaret eden Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, emniyet mensuplarının yeni yılını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Nevşehir Valisi İlhan Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, nöbetçi polislerin yeni yılını kutladı.

Milletvekili Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında; "Huzurlu ve güvenli şehir Nevşehir’imiz için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimizi Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, Nevşehir Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanımız Hüsamettin Erol ile ziyaret ederek,emekleri için teşekkürlerimizi ilettik‬." dedi.