Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti bugün Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Düzenlenen Düğün merasimine AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'de davetli olarak katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar çiftinin Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı. Törene siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. 

Erdoğan-Bayraktar çifti salona bu müzikle girdi!


CEM KARACA'DAN 'BU SON OLSUN'

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çifti salona girerken Cem Karaca'nın 'Bu son olsun' isimli şarkısının müziği çalındı. Alkışlarla salona giren çift davetlileri el sallayarak selamladı.

NİKAHI KADİR TOPBAŞ KIYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar çiftinin Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde nikahı kıyıldı. Törene siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

8 NİKAH ŞAHİDİ VARDI

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

Ayrıca düğüne katılan tüm davetlilere özel bir hediye verildiği ifade edildi. Yılın düğününe 6.500 kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Düğününe Özel Davetli Olarak Katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Hanımefendi ve Selçuk Beyin nikahına katıldık. Allah, genç çiftimizi iki cihanda aziz eylesin "dedi.