Van'ın Çaldıran ilçesinde dün hain terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcı zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu Nevşehirli Uzman Çavuş Emre Türkmen'in de bulunduğu 6 asker şehit düştü.

Aynı olayda Nevşehir’in Kozaklı İlçesi Kanlıca nüfusuna kayıtlı 1975 Doğumlu Jandarma Uzman Çavuş Adem Özhan'ın da yaralandığı öğrenildi. Yaralı Gazimiz Uzman Çavuş Adem Özhan Ankara GATA'ya sevk edilerek burada tedavi altına alındı. Nevşehirli Yaralı Gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Adem Özhan'ın Kozaklı Kanlıca da yaşayan ailesi Ankara Gata'ya geldiler. Gazimizin yoğun bakımdan ameliyata alındığı hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Öte yandan Yaralı Gazimizi Ankara Gata'da ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, durumları hakkında bilgi alarak, yaralı askerimize acil şifalar ve ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli yaralı askerimiz ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.  Açıkgöz, “Saldırı sonucunda yaralanan Nevşehirli Kahraman hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Adem Özhan kardeşimin sağlık durumu gayet iyi. Kendisini hastanede ziyaret ederek, ailesine moral verdik. İnşallah en kısa sürede taburcu olup ailesinin yanına gidecek. Allah tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun” dedi.

Van'ın Çaldıran ilçesinde dün hain terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcı zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan Nevşehirli Jandarma Uzman Çavuş Adem Özhan'ı tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA)'da ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kahraman Türk güvenlik güçlerinin ülkeyi bölmeye, kaos yaratmaya ve her nerede olursa olsun halkın güvenliğini tehdit edecek teröristlere; gerekirse canları pahasına imkan vermeyeceklerini bir kez daha gördüklerini söyledi.

Operasyonlarda şehit olan güvenlik görevlilerinede Allah'tan rahmet dileyen Açıkgöz, operasyonların, sonuç alınmadan bitirilmeyeceğini sözlerine ekledi.  Ziyaretle moral bulan Nevşehirli gazimizin ailesi, Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ederek, “Bu vatan hepimizin. Herkesin tek bir amacı var, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamak. Ancak bunu bozmak isteyenler bizi her zaman karşılarında görecek. Evladımız Adem'in ağabeyide asker...” dedi.

GATA'da Gazimizin babası kardeşi ve yakınlarını ziyaret eden Açıkgöz,  Yaralı gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Adem Özhan hakkında başarılı bir ameliyat geçirdiğini ifade ederek durumunun şuan için iyi olduğunu belirtti. 

Açıkgöz ziyaret sonrası FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Çaldıran'daki hain terör saldırısında yaralanarak GATA' da tedavi altına alınan kahraman gazimiz Adem ÖZHAN' ı ve fedakar ailesini ziyaret ederek; geçmiş olsun dileklerimizi ve aziz milletimiz adına şükranlarımızı, minnetlerimizi ilettik. Allah'tan acil şifalar dilerim "dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün Gazimizi önümüzdeki günlerde de tekraradan ziyaret edeceği belirtildi.

Nevşehirli Şehidimiz Emre Türkmen'e Allah'tan rahmetyaralı 
gazimiz Adem Özhan'a acil şifalar diliyoruz.