AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve İl Başkanı Tanrıver, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Mustafa Eldivan'a yeni görevinde başarılar dileyerek hükümet olarak yapılacak hizmetlerde her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün'e  teşekkür etti.

Eldivan,  Nevşehir İl Özel İdaresi olarak gerek sivil toplum örgütleri ve gerekse de kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde Nevşehir'imize hizmet etme çabası içerisinde olacaklarını ifade etti.

Ziyaret karşılıklı temenniler ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.