Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mustafa Parmaksız Caddesinde süren altyapı ve üst yapı çalışmalarını denetledi.

Belediye çalışma alanlarında denetimlerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, Meteris Meydanı Kavşağı ile Gülşehir Köprülü Kavşağı arasındaki Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek birim müdürlerinden bilgi aldı.

Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından koordineli bir şekilde yoğun bir mesai harcanarak gerçekleştirilen çalışmalarda Meteris Meydanı Kavşağı ile Gülşehir Köprülü Kavşağı arasında yaklaşık 950 metre uzunluğundaki Mustafa Parmaksız Caddesi’nde 1957 ile 1985 yılların da döşenen pik ve asbest borular yerine daha sağlıklı ve uzun ömürlü pole etilen (PE) borular ile değiştirildiğini kaydetti. İçme suyu ana hattının değişimi ve abone bağlantılarının yapılması ile birlikte cadde de daha önce bulunmayan yağmur suyu hattının da imalatının gerçekleştirileceğini ifade eden Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da, Mustafa Parmaksız Caddesi’nin yaya kaldırımlarının yenileyerek sıcak asfalt seriminin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Arı, “Belediye ekiplerimizin burada yoğun bir mesai harcayarak çalışmalarını sürdürüyor. Üst yapı çalışmalarımız da tamamlandığın de bu caddemiz modern bir görünüme kavuşacak.” dedi