Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan Nevşehir Acıgöl Devlet Yolu ile Karapınar Kasabası arasındaki yol çalışmalarının yapıldığı bölgede, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, Avanos Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa ELDİVAN, ve Karapınar Belediye Başkanı Mustafa TİFTİK incelemelerde bulunarak İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgi almıştır.

Nevşehir Acıgöl Devlet Yolu ile Karapınar Kasabası arasında olan ve İl Özel İdaresi yol ağında bulunan, 4100 m lik yolun mevcut hali engebeli ve yol güzergahının dar olması sebebiyle, genişletme ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışmaları başlatılmıştır. Mevcut sathi kaplama sökülmüş toprak işlerine geçilmiştir. Yolun ön yapım çalışmalarının bitiminde 1.kat asfalt serim işi yapılacaktır. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması hedeflenmektedir.   

2016 yılı İl Özel İdaresi Bütçesinden ayrılan ödenek ile İl Özel İdaresi yol ağında bulunan bütün yolların yapım işinin tamamlanarak hizmete açılması için ekiplerimizin  gayretli çalışmaları devam etmektedir.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada köy yollarımızın yapımında destekleriyle yardımlarını bizlerden esirgemeyen Sayın Valimize ve Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ederiz.