Alınan bilgiler doğrultusunda; Nevşehir İl özel idaresi yol ağı sınırları içerisinde bulunan Gülşehir ilçesi Gökçetoprak köyü yollarında 11 km'lik asfalt yolun bozuk olan 6 km'lik kısmı sökülerek 1.kat asfalt yapımı için il özel idaresi ekiplerince çalışmalar başlatıldı. Ayrıca 5 km'lik kalan kısmı ise üzerine 2.kat asfalt kaplama yapılmak yapılmak suretiyle bakım ve onarimdan gecireleceği belirtildi. Mevcut Ortaköy - Gökçetoprak bağlantı yolu olan 3600 m. Asfalt yolda deformeler oluştu. Bu sebeple yolun 3600 m lik kısmında bakım ve onarım çalışması başlatıldı.
Ayrıca Acıgöl ilçesinde çocukların özlemle beklediği Anaokulu yapımı %90 tamamlanarak sona gelindi. Yine Acıgöl ilçesinde yapılmakta olan 24 Derslik İmam Hatip Ortaokulu ve Pansiyon binalarının yapımının 2016- Temmuz ayı içerisinde bitirilerek hizmete girmesi hedeflenmekte.
Öte yandan Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında Baraj ve mesire yolunun yapım çalışmalarını da yerinde inceleyen heyet daha sonra Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'ın ev sahipliğinde Tatlarin Barajı Mesire Piknik alanını da gezdiler.