Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasında temin edilen 2 tır gıda yardımı, İdlib'e gönderildi.

Nevşehir İl Müftülüğü öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun Projesi" kapsamında Özkonak kasabasında toplanan 2 tır un ve insani yardım malzemesi, İdlib'deki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere yola çıktı.

Yardım Tırlarının Uğurlama Törenine  Avanos Müftüsü Mehmet FİDAN, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Zülfikar Durmuş,Özkonak Belediye Baişkanı Abdulkadir MACİT ve Özkonaklı Vatandaşlar Katılımı ile Gerçekleştirildi.

TEKEKÜRLER ÖZKONAK ...

Bu gün Özzkonak kasabamızdan mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için 2 tır un ve ihtiyaç malzemesi teslim edilmek üzere yola çıktı. Bu hayıra emeği geçen Belediye Başkanı Abdul Kadir Abdulkadir Macit, Aile Hekimi Dr Ertaç Timurdoğan,Camii kebir imamı Bekir Başer, Bekarlı camii imamı Osman Sağır ve tüm camii imamlarına ve en önemlisi de maddi manevi desteği sağlayan güzel yürekli tüm Özkonak halkına ayrıca Taşkınlar Giyim Ahmet Taşkın'a, Nakliye için Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a ayrı ayrı teşekkür ederiz. Rabbim hayrınızı kabul eylesin.