Nevşehir ve Niğde sanayilerinde iş yerlerine giren maskeli hırsızlar yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir ile birlikte 5 ilde bulunan işyerlerine girerek çok sayıda elektrikli malzeme çaldıkları belirlenen 2 kişi, otomobilleriyle polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken Nevşehir’de yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı. 

Nevşehir, Niğde, Aksaray, Çorum ve Afyon’da çok sayıda işyerine giren hırsızlık şüphelileri, elektrikli malzemeler çaldı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonrasında, hırsızlık olayına karışan G.S. (30) ve Ü.A.'nın (24) kimliklerini tespit etti. Nevşehir Terminal Kavşağı’nda yol kontrolü yapan polis ekiplerini gören zanlılar, otomobilleriyle kaçmaya çalışırken Niğde-Nevşehir çevre yolunda kaza yaptı. Kazada Ü.A. ağır yaralanırken Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale sonrasında Kayseri’ye sevk edildi. G.S. ise bir taksiye binerek kaçmaya çalışırken polis ekiplerince yakalandı. 

Polisin kaza yapan araçta yaptığı aramada çalıntı plaka, matkap, ileti, kaynak makinesinin de içerisinde yer aldığı çok sayıda elektrikli malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Hırsızlar Kaza Yapınca Yakayı Ele Verdi
Hırsızlar Kaza Yapınca Yakayı Ele Verdi