Nevşehir Seyahat 2 aylık şehirlerarası seyahat yasakları süresince ara verdiği seferlerine 01 Haziran itibariyle tam gaz devam ediyor.  Üstelik Antalya ve Çanakkale illerine de yeni seferler açtı...

Kırşehir ve Kayseri ana çıkışlı Nevşehir, Aksaray, Aydın,  Denizli,  Izmır, Antalya,  Niğde,  Adana, Mersin,  Osmaniye,  Gaziantep,  Şanlıurfa,  lskenderun ve Hatay illerine ve Nevşehir çıkışlı Kırşehir, Kırıkkale,  Ankara, Düzce , Izmit, Istanbul, Zonguldak, Bartın,  Karabük,  Safranbolu,  Kastamonu,  Eskişehir,  Bursa, Balıkesir illerine her gün birden çok seferleri bulunmaktadır. 

38 araçlık dev filosu ile ilimizin güzide firmalarından olan Nevşehir Seyahat, üstelik otobüslerin üzerine yaptırdığı 'Kapadokya'ya Bekliyoruz' sloganı ile balon ve peri bacaları resimleri sayesinde ülkemizin birçok noktasında bölge tanıtımıza destek vermektedir. Bu tanıtım dolayısıyla da hiçbir masraftan kaçmayan Nevşehir Seyahat yöneticilerine ve araç sahiplerine teşekkür ederiz. 

Bugün araçlardan bir kısmı ile Nevşehir il merkezi ve ilçelerimizde 'Tüm seferlerimiz başlıyor' diyerek gezinti yapmışlar yarından itibaren seferlerinin başlayacağının heyecan ve mutluluğunu tüm halkımızla paylaştılar. İşte o görüntülerin videosunu şimdi gelin birlikte izleyelim...

Yüzde yüz Nevşehir markası ve hemşehrilerimizin sahibi olduğu Nevşehir Seyahat'e bizde hayırlı işler diler tüm yolcularına kazasız, sağlıklı yolculuklar dileriz. 

Haydi Bismillah...

www.nevsehirseyahat.com.tr ‘ye Tıklayın İndirim Ve Fırsatları Kaçırmayın! NEVŞEHİR SEYAHAT

Adres: Bekdik Mah. Terminal Blv. Ş.A. Otobüs Terminali No: 7/1 | NEVŞEHİR

Telefon: +90 850 241 50 50